HEM    DAGENS    MENY KLOVA  /  AMHULT    CATERING    OM CHECK IN    KONTAKT

Peter Göransson - god mat i 40 år!

40 års erfarenhet från matlagning, gatukök och catering - inte undra på att man får både god mat och bra service som kund till Check In. Efter att jobbat med traditionellt gatukök i många år öppnade Peter Göransson Check In Matkultur i Amhult 2005. Detta skulle bli ett gatukök som även erbjöd god hemlagad mat, något som kom att bli en succe.
Namnet Check In kommer ursprungligen från att Amhult ligger på marken som tidigare var Torslanda Flygplats och passar givetvis bra med tanke på att man snabbt och enkelt skall kunna få god mat att ta med sig hem eller till jobbet.

I april 2011 expanderade verksamheten till Hönö Klova där en cafeverksamhet i hamnen togs över och gjordes om till att erbjuda även mat. Med bästa läge vid havet kan du nu avnjuta både mat, kaffe och glass på Check In Klova. På klåva har vi även alkoholtillstånd. Lokala öl från göteborg. Oceanbryggeriets koncept har vi för försäljning.

Från våra fina kök kan vi också erbjuda catering och hemkörning. Allt enligt kundens önskemål. Våra cateringuppdrag har blivit mycket populära eftersom även de kännetecknas av god mat och bra service.

Oavsett om du väljer att besöka oss i Amhult, Klova eller väljer vår catering tror vi att du kommer att bli nöjd och tycka om vår mat!